Lees verder
Effectieve ketensamenwerking in de biobased economy is alleen mogelijk als partners elkaars ideeën, diensten en producten kennen en enthousiast zijn over elkaars ideeën. Om dit mogelijk te maken, organiseren zeven belangrijke bio-economieplatforms op 26 september in Brussel het internationale evenement Pitch Perfect and boost the European Bio-economy 2022.
Redactie / Brussel

Het wordt een dag met ruimte voor maar liefst 66 pitches over alle denkbare onderwerpen die te maken hebben met biobased chemie, biobased materialen, food & feed, ingrediënten, bio-energie en dienstverlening op het gebied van innovatie. Daarnaast is er volop gelegenheid voor intensieve matchmaking en netwerken, met als doel nieuwe grens- en sector-overschrijdende partnerschappen af te sluiten. Ook is er een beurs.

Op deze manier worden investeerders, bedrijven, mkb/kmo, start-ups (of beginnende ondernemers die graag start-ups willen worden), gevestigde bedrijven en organisaties bij elkaar gebracht om samen de Europese bioeconomie een duw in de rug te geven.

Het evenement wordt georganiseerd door Pilots4U, Tech4Biowaste, BioeconomyVentures, TheProteInn Club, Waste2Func, BIOMAC en Bio Base Connect. Het evenement wordt gefinancierd door de Bio-Based Industries Joint Undertaking (BBI JU) in het kader van het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie en het wordt ondersteund door de Provincie Oost-Vlaanderen en Bio Base Europe Pilot Plant.

Meer informatie over het evenement is te vinden in de agenda.

Beeld: Life and Times/Shutterstock