Lees verder
Pitch Perfect en boost de Europese bioeconomie is een eendaags evenement met pitching, intense grensoverschrijdende matchmaking en netwerken, met het doel nieuwe samenwerkingsverbanden te creëren voor de toekomst en de verdere ontwikkeling van innovatieve, grensoverschrijdende en sectoroverschrijdende industriële waardeketens in de biogebaseerde economie. De organisatoren van het evenement zijn de BioBase4SME- en Superbio-projecten.

Vijftig 6-minuten pitching-slots zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Alle deelnemers worden uitgenodigd om een ​​aanvraag voor een pitch in te dienen. Categorieën zijn biobased chemicaliën, biobased materialen, food & feed, ingrediënten, bio-energie en innovatiediensten.

Matchmaking

De matchmaking is een-op-een bijeenkomsten van 15 minuten gericht op het vinden van nieuwe partners. De vergaderingen kunnen van tevoren worden gepland door een online matchmaking-systeem, eenvoudig te gebruiken op een smartphone of laptop.

Expo

Een tentoonstellingsruimte is voorzien met 10-20 stands, gereserveerd voor grote ondernemingen, financieringsinstanties, clusters, MKB-helpdesks en andere aan innovatie gerelateerde organisaties.

Dit matchmaking- en netwerkevenement brengt investeerders, kmo’s/mkb’s, start-ups, aankomende start-ups, scale-ups, grote bedrijven en RO’s samen, evenals organisaties die relevante innovatiediensten aanbieden, zoals opschaalproeven, applicatietests , businessplan schrijven, feedstock-analyse, levenscyclusanalyse, sociale acceptatie, etc.

Mis deze dag van pitching, matchmaking en netwerken niet voor de ontwikkeling van de Europese bio-economie. Bekijk de website van het evenement en boek vandaag nog je pitch!