Zichtbaar in de Biobased Economy

Agro&Chemie is het leidende platform voor de biobased economy in Nederland en Vlaanderen. We maken programma’s en ontwikkelingen in de BBE zichtbaar, dragen bij aan ontmoeting en verbinding tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheid en vormen de etalage voor de Nederlands/Vlaamse BBE richting Europa en de wereld.

Agro&Chemie-magazine verschijnt sinds 2011 en is daarmee een echte biobased pionier.
Samen met een aantal van onze partners stonden we aan de wieg van een spannende ontwikkeling met een enorme maatschappelijke en economische impact. Andere partijen volgden.

Inmiddels zijn vrijwel alle toonaangevende biobased-spelers en -programma’s als partner verbonden aan Agro&Chemie. En is het print-magazine succesvol doorontwikkeld tot een tweetalig multichannel platform. Onze partners denken actief mee over de formule, dragen inhoudelijke onderwerpen aan en stimuleren een optimaal bereik van onze content binnen alle zijtakken van de biobased-netwerken.

Wij bieden onze partners exclusieve mogelijkheden om de eigen visie, programma’s, events en ontwikkelingen onder de aandacht te brengen van alle stakeholders in de brede biobased community.

Mediabrochure-AgroChemie-voor-partners-1-1-001
Download hier de Partner-brochure met mogelijkheden en tarieven.