Lees verder
Ondernemers in de bioeconomie die hun innovaties willen promoten of op zoek zijn naar investeerders kunnen inmiddels niet meer om Pitch Perfect and Boost the EU Bioeconomy heen.
Redactie / Brussel

De vierde editie van Pitch Perfect vindt plaats in Sheraton Brussels Airport, op maandag 25 september 2023. Dit pitching-, matchmaking- en netwerkevenement brengt de netwerken van acht belangrijke bio-economieplatforms samen: Pilots4U, BioeconomyVentures, The ProteInn Club, ShapingBio, Planet B.Io, Waste2Func, Tech4Biowaste en Bio Base Connect. Dit garandeert een gevarieerde deelname van mkb’s/kmo’s, start-ups, scale-ups, grote bedrijven/ondernemingen, investeerders, onderzoeksorganisaties, technologieleveranciers en organisaties die relevante innovatiediensten aanbieden, zoals toegang tot financiering, opschalingsproeven, het testen van toepassingen, het schrijven van businessplannen, grondstofanalyses, levenscyclusanalyses, sociale acceptatie, enz.

Oproep

Na de derde succesvolle editie van september 2022 (220+ deelnemers, 70 top pitches en 500+ B2B meetings) mikken de organisatoren dit jaar op 300 deelnemers en 99 innovatieve technologie pitches:

  • 33 pitches van bedrijven op zoek naar financiering (22 pitches worden geselecteerd door het BioeconomyVentures-project);
  • 33 pitches over opkomende innovatieve technologieën voor de bio-economie;
  • 11 pitchslots gereserveerd voor spelers op het gebied van microbiële eiwittransitie;
  • 11 standplaatsen voor technologieën voor de omzetting van bioafval;
  • En 11 pitches voor proefinstallaties die nieuw zijn op de markt of nieuwe investeringen aankondigen.

De pitches worden toegekend volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt.’ De uiterste aanmelddatum is 4 juli.

Nu aanmelden

Meld je nu aan voor een pitch of schrijf je in voor deelname aan een volledige dag van intensief grensoverschrijdend netwerken, innovatiescouting en matchmaking. Tijdens het evenement wordt ook een expo gehouden. Daarvoor zijn nog stands beschikbaar zijn tegen een zeer acceptabele prijs.

Zie de agenda voor details of bezoek de gloednieuwe Pitch Perfect website.

Afbeelding: Bio Base Europe Pilot Plant/Pilots4U