Lees verder
Pitch Perfect and Boost The European Bioeconomy op 28 september biedt een unieke kans voor spelers in de Europese biobased economy om elkaar eindelijk weer eens fysiek te ontmoeten.
Redactie / Brussel

Pitch Perfect wordt een dag vol pitches door start-ups en scale-ups, matchmaking en netwerkmogelijkheden. “In dit evenement brengen we een belangrijk deel van de biogebaseerde systemen samen, van eigenaren van grondstoffen en technologie tot de industrie en investeerders”, zegt Stef Denayer, stakeholder relations manager van Pilots4U, een van de organiserende partijen.

Het evenement wordt gehouden in het Sheraton Hotel op Brussels International Airport, waardoor het voor deelnemers uit heel Europa en daarbuiten gemakkelijk is om in en uit te vliegen. De locatie is ook goed bereikbaar per auto en trein.

Meer dan 130 deelnemers hebben zich al ingeschreven, maar er zijn nog enkele tickets beschikbaar. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 24 september. Er is nog maar één dag om pitches in te dienen: vrijdag 17 september.

Lees het volledige artikel over Pitch Perfect op Agro&Chemie.

Beeld: Pilots4U