Lees verder
Werkt u aan innovatie in de bio-economie? En zoekt u naar financiering van uw projecten en activiteiten? PNO Consultants verzamelt op 22 november de top-experts in bioeconomie voor het event BIOECONFIN 2017: financing bioeconomy innovation.
Redactie / België

Tijdens het event zijn er vier keynote speakers waaronder Kevin O’Connor. Hij is CTO van Bioplastech, een universiteit spin-out die zich inzet voor het omzetten van residu en biobased bronnen naar bio-afbreekbare polymeren. Daarnaast is hij voorzitter van het wetenschappelijk comité van de Biobased Industries Joint Undertaking (BBI JU). Zijn onderzoek richt zich op bioraffinage, biobased chemicaliën, bio-afbreekbare polymeren, biokatalyse en proteïne engineering.  Daarnaast zal ook Oana Neagu, directeur van Copa-Cogeca´s General Affairs aan het woord komen. Ze is een agrarisch econoom die eerder voor de Europese Commissie heeft gewerkt.

Van hen en de andere sprekers komen ervaringen over het financieren van BIO-projecten vanuit heel Europa. Daarnaast is er tijdens het event de mogelijkheid om te spreken met sectorexperts over mogelijke projecten.

Voor meer informatie en aanmelden zie onze agenda of de website van PNO Consultants.