Lees verder
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert op woensdag 13 december een innovatiebijeenkomst Horizon 2020, rond water, klimaat en circulaire economie. 
Redactie / Amersfoort

De bijeenkomst is interessant voor bedrijven die op zoek zijn naar financiering rond hun onderzoek of innovatie rondom water, klimaat of circulaire economie. Het biedt de mogelijkheid om de kennis en het netwerk te verbreden. Maar ook voor kennisinstellingen, universiteiten, overheden, maatschappelijke organisaties en andere actoren op gebied van water, klimaat en circulaire economie.

Het Europese onderzoek- en innovatieprogramma Horizon 2020 financiert water, klimaat en circulaire economie projecten. Projecten die zich met name richten op het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen. Dat vraagt om een cross sectorale benadering, samenwerken in ketens en open innovatie.

In het nieuwe werkprogramma van 2018 – 2020 zijn er tal van calls die mogelijk interessant zijn voor bedrijven. Tijdens deze innovatiebijeenkomst wordt cross-over samenwerking gestimuleerd en de kansen op financiering van een Horizon 2020 project vergroot. Op de bijeenkomst is specifiek aandacht voor MKB participatie.

Er worden verschillende workshops gehouden, er is een mogelijkheid om met adviseurs rond de tafel te gaan en natuurlijk zijn er voorbeelden uit de praktijk.

Voor meer informatie en aanmelden, zie onze agenda.