Lees verder
Van 4 tot en met 7 maart 2018 wordt in het Ierse Dublin de ECO-BIO 2018 gehouden. Het evenement brengt academische en industriële vertegenwoordigers samen om te praten over de voortgang, ontwikkelingen en noodzakelijke stappen die nog genomen moeten worden om van de biobased economie realiteit te maken.
Ierland

ECO-BIO 2018 biedt een platform voor academici en industrie, overheid en NGO’s om te praten over de ontwikkelingen in de industriële biotechnologie en het creëren van biobased oplossingen.

In het Dublin zullen zo’n twintig keynote speakers hun visie op dit onderwerp geven. Onder hen Patricia Osseweijer van de TU Delft, Rob van Leen van DSM en Trevor Hodkinson van Trinity College Dublin. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende discussies:

  • Natural materials and fibres
  •  Renewable products: Drivers and success factors
  •  Impact of the biobased economy on the environment, ecology and ecosystem

Ook is er de mogelijkheid voor bedrijven om hun laatste onderzoeksresultaten te presenteren aan de bezoekers. Bedrijven en instellingen die daarin geïnteresseerd zijn, worden uitgenodigd om de samenvatting van hun onderzoek voor 23 oktober via de website door te geven. Aan de hand daarvan kunnen zij hun mondelinge- of posterpresentatie houden.

Voor meer informatie en aanmelden zie onze agenda.