Lees verder
De Nederlandse bouwnijverheid is in transitie: van een lineaire gaan we over op een circulaire bouweconomie. Dat heeft ingrijpende gevolgen, voor processen, voor materialen, voor architectuur en voor business cases. Deze vier thema's staan centraal tijdens het congres The Biobased (R)evolution op 12 mei in Tilburg.
Tilburg

Het congres is een samenwerking van Ecoweek 2017, Centre of Expertise Biobsed Economy (CoE BBE), de gemeente Tilburg en Avans. Volgens de organisatoren staan we aan de vooravond van een doorbraak in biobased bouwen. Daarom willen ze geïnteresseerden graag informeren wat er nu al mogelijk is op het gebied van biobased bouwen en wat ons staat te wachten. Ook helpt het congres de bezoekers op weg om met biobased bouwen aan de slag te gaan, zowel in ontwerp, uitvoering als beheer.

Het congresprogramma, onder leiding van dagvoorzitter Atto Harsta, is breed ingestoken en dekt de scope van processen, materialen en business cases. Daarnaast zijn er keynotes, best practices en drie rondes parallelsessies. Voor de liefhebber is het ook nog mogelijk om een wandeling te maken langs verschillende projecten in Tilburg.