Nieuws

Bekijk alles
Sappige hamburger
01:00

Fidesse geeft vleesvangers textuur en sappigheid

Consumenten willen vaker kiezen voor plantaardige alternatieven voor vlees. Die moeten echter niet alleen naar vlees…

Redactie / Dinteloord

Man houdt pitch voor publiek
01:05

Europese bioeconomie krijgt duw in de rug tijdens Pitch Perfect event

Effectieve ketensamenwerking in de biobased economy is alleen mogelijk als partners elkaars ideeën, diensten en producten…

Redactie / Brussel

Ingredient Maps
00:58

Ingredient Maps vindt nieuwe ingredienten voor de foodindustrie met AI

Processes and products in the food industry must be constantly adapted to the latest tastes and…

Redactie / Groningen

Mensen buigen zich over financiering
00:44

Panel voor pioniers in duurzame en circulaire voedingssystemen

Vlaamse ondernemers met stevige groeiambities die op zoek zijn naar bedrijfsfinanciering kunnen vanaf op 10 februari…

Redactie / Gent

Bananen in de supermarkt
00:43

Nieuwe bio-coating helpt tegen voedselverspilling

Liquidseal uit Leiden heeft een innovatieve bio-coatingtechnologie ontwikkeld die de houdbaarheid van bederfelijke producten verlengt. Het…

Redactie / Leiden

Carbon footprint
01:06

Foodbedrijven gezocht om carbon footprint platform te testen

De drie Vlaamse bedrijven Scone, Carbon+Alt+Delete en PowerPulse zijn op zoek naar foodbedrijven die willen samenwerken…

Redactie / Antwerpen


Agenda

Bekijk alles

Minisymposium Eendenkroos

11:00
Stichting Dominicanenklooster Zwolle, Zwolle

Opening Dutch Agri Food Week 2018

08:00
Brightlands Campus Greenport Venlo, Venlo