Lees verder
Ondernemers kunnen zich tot 20 juli inschrijven voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2022. Het gaat daarbij om de prijs voor de meest innovatieve en duurzaamste ondernemer van Oost-Nederland.
Redactie / Arnhem

Ondernemers die met duurzame innovaties de energietransitie of de circulaire economie dichterbij brengen kunnen zich opgeven als kandidaat voor deze prijs en daarbij nationaal aandacht te trekken voor innovaties.

De hoofdprijs bestaat uit 10.000 euro prijzengeld, een jaar lang Kiemt participantschap, een IP Smart scan van Octrooicentrum Nederland, onderdeel van het RVO en ruime media-aandacht.

De ambitieprijs bestaat uit 5.000 euro prijzengeld, 5 dagen advies/ondersteuning door Kiemt ter waarde van 5000 euro en een jaar Kiemt netwerkpartnerschap.

Nieuwe juryvoorzitter

Jan Terlouw heeft besloten om zich gezien zijn respectabele leeftijd terug te trekken als juryvoorzitter. De nieuwe juryvoorzitter voor de komende 4 jaar is Harry Webers, voormalig directeur van Witteveen+Bos, plaatsvervangend voorzitter van de Commissie voor de milieueffectrapportage en voorzitter van de SER Overijssel.

De uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2022 zal plaatsvinden tijdens het congresfestival The Future of Us (zie agenda).

Beeld: Kiemt