Lees verder
Ondernemers kunnen zich tot 15 juli inschrijven voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2021. Het gaat daarbij om de prijs voor de meest innovatieve en duurzaamste ondernemer van Oost-Nederland.
Redactie / Arnhem

Ondernemers die met duurzame innovaties de energietransitie of de circulaire economie dichterbij brengen kunnen zich opgeven als kandidaat voor deze prijs en daarbij nationaal aandacht te trekken voor innovaties. De hoofdprijs omvat 10.000 euro prijzengeld, een jaar gratis participantschap van innovatienetwerk Kiemt en ruime media-aandacht.

Daarnaast is er een zogeheten ambitieprijs, bestaande uit 5.000 euro prijzengeld, 5 dagen advies/ondersteuning door Kiemt ter waarde van 5.000 euro en een jaar Kiemt netwerkpartnerschap.

Met deze prijs geeft Kiemt duurzame, innovatieve ondernemers een boost. “We zullen de eerste helft van deze eeuw moeten leren duurzaam te handelen. Daar is een gezamenlijke inspanning van wetenschap/technologie, bedrijfsleven, consumenten en politiek voor nodig. Ik hoop en vertrouw dat het instellen van de prijs daar een positieve bijdrage aan zal leveren. Laat het zijn als een sneeuwbal, die groeit naarmate hij verder rolt”, zegt Jan Terlouw.

Beeld: Kiemt