Lees verder
The Future of Us op 6 oktober 2022 in Arnhem is een innovatief congrestival over de energietransitie en een circulaire economie. De focus ligt dit jaar specifiek op de eindigheid van grondstoffen. Energie produceren met groene technologieën, zoals zon en wind, vergt veel schaarse metalen. Hoe gaan we aan dit dilemma het hoofd bieden binnen de energietransitie?

Visionairs, uitvinders, waarmakers, politici, ondernemers, wetenschappers, studenten, startups en jij vinden elkaar op dit festival, dat is georganiseerd door Kiemt en Industriepark Kleefse Waard (IPKW), de ‘meest circulaire werkplek van Nederland. Vraag en aanbod worden aan elkaar gekoppeld, innovaties krijgen een podium en verhalen krijgen luisteraars. Op The Future of Us vinden, verbinden, vertellen en versnellen we.

Ook wordt tijdens het festival de jaarlijkse Jan Terlouw innovatieprijs uitgereikt. Stap een andere wereld in, beleef aan den lijve wat er allemaal al mogelijk is en hoe dichtbij die verre toekomst eigenlijk is; deze start nu!

Beeld: Greenbutterfly/Shutterstock