Lees verder
De circulaire transitie is nationaal én wereldwijd in volle gang. Deze transitie brengt ook internationale kansen met zich mee. Welke ondersteuning is beschikbaar voor de specifieke uitdagingen waar Nederlandse ondernemers mee worstelen?
Redactie / Delfzijl

Daarover gaat het Stakeholder Event van Holland Circular Hotspot (HCH) op dinsdag 14 november 2023 in Delfzijl (Groningen). Internationale circulaire ontwikkelingen in verschillende sectoren worden hier belicht, o.a. met Bart Volkers (Circulair Friesland, Groningen), Freek van Eijk (HCH), Arnoud Passenier (Infrastructuur & Waterstaat), Willem Sederel (Circular Biobased Delta), Heleen van Wijk (Chemport Europe), Nick Boersma (Circulair Friesland) en Luc Kikkert (ChemistryNL). Onderwerpen zijn onder meer: chemische recycling, biobased bouwen, kritische materialen in de energietransitie en internationaal ondernemen. Ook is er een excursie gepland naar een van de circulaire bedrijven in Groningen.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Circulair Groningen, Circulair Friesland, Groningen Seaports, Chemport Europe en RVO, met ondersteuning van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Deelname aan het Stakeholder Event is gratis. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Beeld: BsWei/Shutterstock