Lees verder
Deze eerste Global Virtual Research Conference on Plant-Based Foods & Proteins is gewijd aan het presenteren van wetenschappelijke resultaten en verbindt onderzoekers die werken aan plantaardig voedsel, ingrediënten, technologieën en gewassen uit Europa, Azië en Noord-Amerika.

Onderzoekers van over de hele wereld nemen deel aan het conferentieprogramma en worden in de gelegenheid gesteld om in contact te komen met collega-onderzoekers en experts uit de industrie, nieuwe samenwerkingsverbanden te ontwikkelen en hun netwerken op te bouwen via privé online vergaderingen en videochats.

Door deel te nemen aan deze conferentie, krijgt u:

  • 35 uur aan presentaties en discussies met live videochats
  • 35 uur netwerkonderbrekingen met live chats met sprekers, panelleden, afgevaardigden, leveranciers, klanten en exposanten

7 oktober – Track I – Voeding

  • Plant-Protein Quality (biologische beschikbaarheid, verteerbaarheid en allergeniciteit)
  • Plant-Protein Performance for Health (spiergezondheid)
  • Plant-Protein Diets (diëten, voeding & gezondheid)

De focus ligt op nieuwe wetenschap met betrekking tot een betere beschikbaarheid van de gezonde eigenschappen van gewassen, nieuwe plantaardige (proteïne) ingrediënten, betere fysieke prestaties en betere gezonde voeding.

8 oktober – Track II – Levensmiddelentechnologie

  • Plantaardige proteïne-ingrediënten
  • Plant-Protein Processing Technologies
  • Plantaardige proteïne voedingsmiddelen

De focus ligt op nieuwe wetenschap die zal leiden tot nieuwe eigenschappen, nieuwe functionaliteiten en nieuwe toepassingen met betere smaak en textuur. Evenals op nieuwe verwerkingstechnologieën die minder water, minder energie, minder emissies en minder afval produceren. Speciale aandacht zal worden besteed aan clean label en de gezondheid van plantaardige eiwithoudende gewassen, en dus minder verwerking.

Vroegboekkorting

Schrijf je in vóór 31 augustus en bespaar € 200!

Beeld: Maksud/Shutterstock