Lees verder
'Shaping the future food systems together' is het centrale thema van de Foodvalley Summits 2020: een interactief, live-uitgezonden evenement over de laatste markttrends, innovaties, kansen en uitdagingen op het gebied van Protein Shift, Food & Health en Circular Agrifood.

De Foodvalley Summits, georganiseerd voor ondernemers, onderzoekers, beleidsmakers en vele andere agrifood-experts over de hele wereld, vinden plaats op 13 oktober.

Proteïne-shift

Maak verbinding met de volgende generatie gamechangers op het gebied van proteïne, uit Europa, Azië en Oceanië; laat u inspireren door nieuwe, intercontinentale samenwerkingen bij het delen van kennis, producten en ingrediënten over plantaardige eiwitten.

Voeding en gezondheid

Maak de gezonde keuze de gemakkelijke keuze. Leer alles wat u moet weten over gepersonaliseerde voeding, digitale intelligentie, herformulering en wat nodig is om van gezonde voedingsproducten op korte en lange termijn een marktsucces te maken.

Circulaire Agrifood

Van circulaire grondstoffentoevoer tot afvalstroomvalorisatie; ontdek wat er gebeurt op het snijvlak van ontwikkelingen in landbouw, voeding, diervoeder en technologie en ontdek nieuwe zakelijke kansen. Het Agrifood-programma op 14 oktober is geannuleerd. De top zal de komende maanden worden opgedeeld in meerdere online topconferenties.

Foodvalley Champions-prijs

Deze tweejarige prijs, de opvolger van de prestigieuze Foodvalley award, wordt uitgereikt aan de drie meest innovatieve bedrijven op het gebied van Protein Shift, Food & Health en Circular AgriFood. Deelnemers worden beoordeeld op (1) het innovatieve karakter van het bedrijf en (2) de impact en het innovatieve karakter van (hun) recente innovatie (s). De prijs omvat een promotievideo waarin de innovatie van de winnaar wordt getoond, internationale profilering door Foodvalley NL en een eenjarig Foodvalley-lidmaatschap.

De Foodvalley Summits 2020 worden georganiseerd door Foodvalley NL, in nauwe samenwerking met de Nieuw-Zeelandse voedsel- en innovatiehub FoodHQ, het Good Food Institute (India), Enterprise Singapore en – vanuit Nederland – OnePlanet Research Centre en Samen tegen Voedselverspilling ( Samen tegen voedselverspilling).

Beeld: Kolpakova Svetlana/Shutterstock