Lees verder
De European Biogas Association organiseert de jaarlijkse European Biogas Conference 2020 1-4 september 2020 als digitaal evenement.

De Europese Green Deal heeft een duidelijke ambitie gesteld naar koolstofneutraliteit tegen 2050. Biogas, biomethaan en andere hernieuwbare gassen zullen een sleutelrol spelen bij de overgang van Europa naar een systeem voor schone energie met echte hulpbronnenefficiënte en een circulaire economie.

Op weg naar 2050 is een open dialoog met beleidsmakers, de industrie, de academische wereld en de burgers essentieel om ervoor te zorgen dat alle middelen worden gebruikt om onze ambitie te verwezenlijken.

De Europese biogasconferentie is het jaarlijkse mijlpaalevenement dat door de EBA wordt georganiseerd en biedt een platform voor discussie over hoe met succes het potentieel van hernieuwbare gassen kan worden benut in deze nieuwe context. Ook worden de nieuwste updates van de hernieuwbare gasindustrie gepresenteerd en ruimte geboden voor zakelijke uitwisseling en kennisuitwisseling.