Lees verder
Op dinsdag 25 januari van 13:00 tot 14:30 uur organiseren BIO-CAPPP projectpartners Centexbel, Avans Hogeschool/MNEXT en VITO een online workshop over het BIO-CAPPP project. Daarbij worden toepassingen van bio-aromaten in textiel en kunststoffen en mogelijkheden om daarmee zelf aan de slag te gaan gepresenteerd.

BIO-CAPPP verlaagt de drempel voor bedrijven om samen te werken met kenniswerkers en studenten in het Biorizon Applicatiecentrum op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom. Hiervoor zijn innovatievouchers beschikbaar. Ze stellen MKB’s/KMO’s in staat om kosteneffectief te werken aan het toepassen van geavanceerde bio-aromaten in hun eigen producten.

Het BIO-CAPPP project heeft een totaal budget van €4,3 miljoen en wordt mede gefinancierd door Interreg Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdende samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincies Antwerpen, Noord-Brabant en Oost-Vlaanderen en het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Projectpartners van BIOCAPPP zijn VITO, TNO, Centexbel, Avans Hogeschool/MNEXT, Kamp C en Green Chemistry Campus.

Kijk op de Centexbel website voor meer informatie en aanmelden.

Beeld: TNO