REWIN initieert, stimuleert en verbindt.

De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant versterkt de regionale economie door bedrijven te stimuleren in West-Brabant te investeren. REWIN ondersteunt bij kantoor -en bedrijfsvestiging en versterkt de topsectoren logistiek, maintenance en biobased economy door samen met bedrijven nieuwe producten, diensten of vormen van samenwerking te ontwikkelen.

Bent u zich aan het oriënteren op de juiste vestigingslocatie voor uw bedrijf? Overweegt u grondaankoop op een bedrijventerrein? Of kijkt u naar de huur- of koop van bedrijfsonroerend goed?  Onze database uwpand.nl is daarbij een uitstekende tool. Wij ondersteunen u graag met vestigingsinformatie, fiscale expertise, logistieke analyses, subsidie- en financieringsadviezen en bij vergunningtrajecten. Bovendien introduceren wij u in ons uitgebreide regionale en provinciale netwerk. Neem hiervoor contact op met Guido van Liefland.

Heeft u hulp nodig bij het concretiseren van een business idee? Wilt u advies over financieringsmogelijkheden, zoals risicokapitaal voor snelle groei en andere financieringsinstrumenten? Of is innoveren uw drijfveer? Wilt u samenwerken met andere innovatieve ondernemers met als speciale insteek logistiek, maintenance of biobased economy? REWIN zorgt dan voor financiering uit Europese programma’s.En voor Westbrabantse MKB ondernemers is er Stratos Club. Een onafhankelijk, niet-commercieel ondernemersplatform om kennis en ervaringen te delen en van andere ondernemers te leren. Kortom, we kunnen u en uw bedrijf veel mogelijkheden bieden. Freek van den Heuvel, hoofd Business Development brengt u graag met de juiste persoon van REWIN in contact.