Lees verder
Start-ups in de biobased economie kunnen gratis deelnemen aan een Innovation Biocamp. Deze intensieve training is een BioBase4SME project, mede gefinancierd door Europa's Interreg NWE programma.
Redactie

De biocamp ter waarde van €7000,- wordt volledig vergoed. De intensieve training geeft ondernemers de tools om hun innovatie verder commercialiseren en hun onderneming te laten groeien. De week wordt afgesloten met een pitch voor investeerders.

Aan de slag

Start-ups tot 5 jaar in het Interreg North West Europe gebied wordt aangeraden zich aan te melden voor een plek in het zogenaamde “Innovation Biocamp”. De biocamp wordt gehouden in Yorkshire (UK), tussen 23 en 28 juli 2017. Experts op het gebied van groei en innovatie geven een serie colleges over bijvoorbeeld: business modelling, financiële groei en risico management. Elke presentatie wordt gevolgd door een groepsopdracht, verzorgd door een ervaren begeleider. Deelnemers werken vervolgens samen met hun mentor aan de implementatie in hun eigen bedrijf.

Voordelen

De voor het Innovation Biocamp geselecteerde deelnemers zullen profiteren van:

  • Begeleiding door succesvolle investeerders en bedrijfsleiders
  • Masterclasses van experts in finance, regelgeving, risico’s en kansen
  • Pitches voor een panel van gespecialiseerde investeerders uit de eigen sector
  • Leren van en netwerken met biobased bedrijven uit heel Noordwest-Europa.

Aanmelden kan tot en met 19 mei 2017. Meer informatie over het Biocamp, waaronder de selectie criteria en aanmeldingsprocedure, is online te vinden.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Roel Koevoets van REWIN, of via de website van BioBase4SME.