Lees verder
In Amsterdam is komende vrijdag (19 oktober) het event VNCI Behind the Scenes @Amsterdam. Het thema hier is Innovatie & Human Capital.
Redactie / Amsterdam

Het event wordt georganiseerd in combinatie met ACID, het jaarlijkse evenement over de laatste ontwikkelingen in de chemie en innovaties in Metropool Amsterdam. De organisatie is in handen van de VNCI, Port of Amsterdam, Van ‘t Hoff Institute for Molecular Science (HIMS), Amsterdam Green Campus en Innovation Lab Chemistry Amsterdam (ILCA).

De dag begint met een kijkje achter de schermen bij een aantal (chemie)bedrijven rondom het Science Park en in de haven Amsterdam. Zo is te kiezen uit een bezoek aan Albemarle, Avantium, ICL, Prodock & Chaincraft en het Science Park & Startup Village. Tijdens een Collegetour beantwoorden bedrijven vragen van de chemici van de toekomst. Na de netwerklunch volgt een inhoudelijk middagprogramma, waarbij de laatste ontwikkelingen aan bod komen op het gebied van circulaire chemie, Computer Aided Chemistry, Art Conservation, Soft Matter, de chemiemedewerker van de toekomst en het valoriseren van een innovatief bedrijfsidee.