Lees verder
De Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) roept ondernemers op om belemmerende, overbodige, hinderlijke of voor verbetering vatbare (EU) regels te melden en er schoon schip mee te maken.
Den Haag

Er ligt nu een concrete vraag om onderwerpen aan te dragen die kunnen dienen voor het werkprogramma van de Europese Commissie voor volgend jaar. Deze vraag komt van de voorzitter van MKB Nederland, Michaël van Straalen. Hij wil graag ideeën en onderwerpen horen die hij in kan brengen in gesprekken met de Europese Commissie. Van Straalen zit in het REFIT platform dat onlangs haar eerste vergadering had.

Op de REFIT-website ‘Verminder de regeldruk, laat uw stem horen‘ zijn sinds kort klachten te melden over regels die ondernemerschap of innovatie tegenwerken. Dat kon in Nederland al langer via het Chemieloket.

Ondernemers die invloed willen uitoefenen op de Europese Commissie, kunnen hun voorstellen (zo spoedig mogelijk) indienen, via e-mail of telefonisch: 070–3490358. Uitgebreide aanwijzingen zijn te vinden op de website van de VNCI.