Lees verder
De eerste Internationale Conferentie over Biobased Surfactanten (ICBS) wordt volgende week (15 en 16 december) gehouden. Dat betekent dat er nog een week is om je in te schrijven.
Redactie / Gent

Tijdens ICBS maken vooraanstaande sprekers uit zowel de industrie als de academische wereld je wegwijs in de laatste ontwikkelingen op dit brede en groeiende vakgebied: 100% biobased oppervlakteactieve stoffen.

De conferentie omvat verder onder meer een aantal virtuele bezoeken:

  • aan de Bio Base Europe Pilot Plant, een van de best uitgeruste pilot plants;
  • aan het Flanders Materials Center (FLAMAC), een eersteklas competentiecentrum in high-throughput experimenten;
  • aan Radius Thomas More, een multidisciplinaire onderzoeksgroep gewijd aan duurzame chemie op basis van biomassa van insecten en algen.

Bovendien word je in de gelegenheid gesteld om op een virtuele manier de prachtige historische binnenstad van Gent te ontdekken.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook uitgebreide mogelijkheden om direct (online) in contact te komen met andere academische en industriële deelnemers tijdens de matchmaking- of postersessies.

Alle informatie over deze conferentie en de inschrijving is te vinden op de website van Flanders Biobased Valley. Lees meer over de achtergrond van de conferentie in het artikel ‘Biosurfactanten groener dan ooit’.

Beeld: RomanLebedev/Shutterstock