Lees verder
Founders, R&D-managers, CTO's, CEO's en (nieuwe) Business Development Managers van ambitieuze biotechscale-ups kunnen zich tot 25 april inschrijven voor een virtuale missie naar de VS.
Redactie / Den Haag

Het motto van deze missie is ‘Taking your US expansion to the next level’. Deelname biedt gelegenheid om zaken te doen, samen te werken of contacten te leggen met bedrijven, ondernemers, onderzoekers en investeerders in Boston (wereldwijd de #1 biotech-hub) en New York City.

De virtuele scale-upmissie biotech is gericht op excellente, snelgroeiende scale-ups in de biotechsector en vindt plaats tussen 21 mei en 24 juni, waarbinnen er in totaal 4 virtuele missiedagen zijn. Deelnemers kunnen deelnemen aan rondetafelgesprekken, pitchtrainingen en matchmaking op maat. Deelname aan de BIO Digital 2021 – de grootste biotechconferentie ter wereld – is ook onderdeel van het programma.

Aanmelden kan tot en met uiterlijk 25 april. Per bedrijf zijn maximaal twee deelnemers toegestaan.

Meer informatie, inschrijfmogelijkheden en het complete programma zijn te vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.

Beeld: PopTika/Shutterstock