Lees verder
Bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de offshore windsector en zaken willen doen in Polen, kunnen op 10 en 11 december deelnemen aan de virtuele missie Offshore Windenergie met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.
Redactie / Den Haag

De missie geeft een goed beeld van de ontwikkelingen en het marktpotentieel van de offshore windsector in Polen en biedt kansen om een netwerk met sleutelspelers binnen deze markt op te bouwen door middel van matchmaking-sessies.

Deze sector ontwikkelt zich razendsnel en biedt de Nederlandse ondernemer mooie kansen. Deelname is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen die:werkzaam zijn in offshore installatie & transport (OWF/grid), engineering, haveninfrastructuur & logistiek, ecologie, training & opleiding en overige toeleveranciers en dienstverleners. Het gaat specifiek om partijen die expertise kunnen leveren om een waardevolle (innovatieve en competitieve) bijdrage te leveren aan de (pre)‑development, constructie- en onderhoudsfases van offshore windprojecten.

Meer informatie over deze missie en het programma is te vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plaatsen voor de matchmaking-sessies is beperkt.

Beeld: Marko Aliaksandr/Shutterstock