Lees verder
De inschrijving is nog geen twee weken geopend en nu al hebben zich al meer dan 135 deelnemers uit 18 verschillende landen aangemeld voor het 7e Biorizon Bio-Aromaten Jaarevent op 3 december.
Redactie / Bergen op Zoom

Onder de deelnemers bevinden zich bekende bedrijven als Solvay, Stepan, Braskem, Covestro, Sappi, Hexion, Croda, Cargill, DSM en Clariant.

Naast grote industriële spelers zullen ook tal van kleine en middelgrote bedrijven en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld virtueel aanwezig zijn, om de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten te bespreken en om samen biobased business te versnellen.

In de afgelopen jaren is dit event uitgegroeid tot een niet-te-missen gebeurtenis voor iedereen die geïnteresseerd is in hernieuwbare aromaten. Afgelopen editie trok 156 deelnemers uit 14 landen die deelnamen aan 180 matchmaking-sessies en die het evenement waardeerden met een 8,3.

Het programma in grote lijnen:

  1. Een beknopt, interactief webinar van 1,5 uur dat ingaat op Biorizon’s opschaling van de productie van bio-aromaten met premium eigenschappen. Plus een presentatie van een toonaangevende brand owner.
  2. Drie parallelle breakout-sessies van een half uur over de vooruitgang die Biorizon heeft geboekt in de drie research horizons: thermochemische horizon, suikerhorizon en ligninehorizon.
  3. Op veler verzoek heeft Biorizon de mogelijkheid gemaximaliseerd om virtuele matchmaking-sessies te organiseren die vanaf nu kunnen worden ingepland. Ontmoet partijen uit de hele waardeketen rond bio-aromaten van over de hele wereld!

Registreer nu voor het Biorizon Bio-Aromaten Jaarevent 2020 als je dat nog niet hebt gedaan, via de link onder dit bericht.

Beeld: FOTOGRIN/Shutterstock