Lees verder
Op 6 oktober 2022 organiseren Shared Research Center Biorizon & VITO's LignoValue Pilot Plant een live netwerkevenement bij VITO in Mol, Vlaanderen. Op 1 december 2022 zal Biorizon haar 9de Biorizon Jaarevenement over Bio-aromaten online organiseren.
Redactie / Mol

De opsplitsing van het evenement in een live en een online gedeelte maakt het mogelijk om live netwerkmogelijkheden en een bezoek aan de indrukwekkende LignoValue Pilot Plant aan te bieden, alsook diepgaande informatie over de huidige technologische ontwikkeling van hernieuwbare aromaten met hoogwaardige eigenschappen.

Grote industriële spelers, kleine tot middelgrote ondernemingen en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld zullen bij Biorizon aanschuiven om de laatste vooruitgang op het gebied van bio-aromaten te bespreken en de mogelijkheden uit te werken om samen de biobased business te versnellen. De voorbije jaren is dit evenement uitgegroeid tot een must voor iedereen die geïnteresseerd is in hernieuwbare aromaten. De vorige editie trok 305 deelnemers uit 28 landen.

Wat mag u verwachten van het Biorizon & LignoValue Event op 6 oktober:

  • Busbezoek aan de indrukwekkende LignoValue Pilot Plant bij VITO in Mol, Vlaanderen.
  • Live networking, indien gewenst vooraf geregeld.
  • Korte presentaties om de LignoValue Pilot Plant formeel te lanceren & een korte update door Biorizon.

Wat mag u dit jaar verwachten van het virtuele jaarevent op 1 december:

  • Korte, interactieve plenaire presentaties waarin de vorderingen die Biorizon heeft gemaakt in de opschaling van de productie van bio-aromaten met premium eigenschappen aan bod komen. Plus een indrukwekkende keynote speech (nog aan te kondigen).

Op veler verzoek hebben we maximaal de mogelijkheid benut om virtuele matchmaking sessies te organiseren die vanaf nu kunnen worden ingepland. Ontmoet vertegenwoordigers van de hele bio-aromatische waardeketen van over de hele wereld!