Lees verder
Upstream is een meerdaags festival in Rotterdam, waar scale-up founders, investeerders, studenten, beleidsmakers en corporates met lef samenkomen om te praten over de grote veranderingen die de wereld zal moeten ondergaan. Upstream biedt toegang tot kapitaal, nieuwe markten en talent voor ondernemers die hun bedrijf willen opschalen.
Redactie / Rotterdam

Dit is waar je elkaar ontmoet, leert en contacten legt via een overvloed aan evenementen, zorgvuldig samengesteld en gericht op individuele onderwerpen met een gemeenschappelijk doel: innovaties mogelijk maken die de overgang naar de volgende economie zullen aandrijven. Een economie die digitaal, koolstofneutraal, circulair en inclusief is. Aangedreven door veranderaars.

De belangrijkste evenementen van Upstream Festival vinden plaats in Bird Rotterdam. Een driedaags programma, elk met een eigen focus: Kapitaal (financiering), Talent (banen) en Groei (opschaling). Deze evenementen zijn toegankelijk met een driedaags ticket. Tijdens de Upstream Festivals organiseren co-creators ook city events verspreid over de stad. Voor deze evenementen is individuele registratie vereist.

Partners van Upstream zijn RVO Nederland, Rabobank, Delft, ICOS Capital en de gemeenten Rotterdam, Delft en Schiedam.

Kijk in de agenda voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden.

Beeld: Lightspring/Shutterstock