Lees verder
Ondernemers die actief zijn in urban energy, offshore wind, nieuw gas, bio-energie en industrie kunnen voor advies over de financiering van hun innovaties sinds 1 juli terecht bij hetĀ Financieringsloket van Innovatielink.
Redactie / Utrecht

Een gespecialiseerde innovatiemanager denkt kosteloos met de ondernemers mee over hun financieringsbehoefte, bespreekt hun ā€˜investor readinessā€™ en verwijst zo nodig door. Het doel is om ondernemers laagdrempelig op weg te helpen, zodat ze hun innovatie sneller naar de markt kunnen brengen.

Valorisatiehub

Het Financieringsloket maakt deel uit van een pakket aan financiĆ«le diensten die InnovatieLink als ā€˜Valorisatiehubā€™ voor de Topsector Energie uitvoert. Een ander onderdeel van dit pakket is de Masterclass Finance, waar start-ups en scale-ups inzicht krijgen in welke financieringsinstrumenten het beste bij hun innovatie passen. Daarnaast staat de InvestorDay op het programma, waar investeerders en innovatieve ondernemers de gelegenheid krijgen om met elkaar in contact te komen.