Lees verder
Het is alweer bijna twee maanden geleden: de 31e European Biomass Conference and Exhibition (EUBCE 2023) in Bologna, Italië. Tussen 5 to 9 Juni trok de conferentie meer dan 1500 participanten uit 79 landen van over de hele wereld.
Redactie / Brussel

EUBCE is uitgegroeid tot hét Europese evenement over biomassa, met in totaal 700 presentaties in meer dan 100 wetenschappelijke en industriële sessies, 14 parallel evenementen en 28 live podiumpresentaties over de vooruitgang in het gebruik van biogrondstoffen voor een circulaire en duurzame economie. Aan de begeleidende Expo namen 38 organisaties deel uit 12 landen, terwijl er 20 EU-projecten voor het voetlicht werden gehaald. Ook waren er twee rondleidingen.

Het is door de omvang van EUBCE onmogelijk om alle presentaties en andere activiteiten te hebben gevolgd. Daarom heeft de organisatie informatie, diverse highlights, kernboodschappen, foto’s en video’s op de conferentiewebsite gezet. Zij zijn online te bekijken voor iedereen, niet alleen door mensen die aan de conferentie deelnamen.

Kijk op de onderstaande links:
Plenaire openingssessie (video van ruim 3,5 uur)
Afsluitende sessie (video van ruim 1 uur)
Highlights van de conferentie (slides)
Kernboodschappen uit de Industry Track (slides)
Overzicht van bezoekers
Fotogalerij
Videogalerij
EU Projects
Sponsors/Exposanten
Technical Tours

Inmiddels staat de 32e EUBCE in 2024 alweer in de steigers! Kijk op de website voor meer informatie.

Beeld: EUBCE