Lees verder
Is het mogelijk om metaalafval te gebruiken als bron voor op hernieuwbare energie gebaseerde regeneratie cycli? Die vraag staat centraal tijdens de workshop 'Metal fuel energy applications', die de TU Eindhoven, TU Delft en DIFFER organiseren tijdens de ISPT Day 2017.
Redactie Amersfoort

Professor Niels Deen en professor Martin Timmer van de TU Eindhoven geven de workshop. Het doel van de workshop is om te informeren over brandstoffen op basis van metaal en plannen voor het programma dat de TU/e, de TU Delft en Differ hierover willen indienen bij het NWO TTW Perspective programma. Daarnaast worden ideeën uitgewisseld met de deelnemers en wordt er gediscussieerd over deelname aan het programma.

ISPT Day

Het Institute for Sustainable Proces Technology (ISPT) organiseert op dinsdag 14 november haar jaarlijkse event voor de procestechnologie. Het doel van de dag is om de deelnemers in contact te brengen met hun collega’s uit de sector en mee te laten doen aan de activiteiten, programma’s en projecten binnen de ISPT. Tijdens de dag worden tal van workshops gehouden over uiteenlopende onderwerpen.

Voor meer informatie en aanmelden, zie onze agenda.