Lees verder
Het samenbrengen van producten en gebruikers in de biobased economy is belangrijk. Daarom nodigt Biobased Innovations Garden leveranciers van biobased producten van harte uit om hun producten te promoten op de standhoudersmarkt tijdens de Biobased Versnellingsdag 2024.
Redactie / Colijnsplaat

Deze dag is bedoeld om te laten zien welke producten er al biobased worden geproduceerd. Textiel, verpakkingen, cosmetica en bouwmaterialen worden in de spotlights gezet en inspirerende sprekers vanuit het bedrijfsleven lichten hun keuze toe om te werken met biobased producten. Ook komen recente onderzoeksresultaten vanuit de Biobased Innovations Garden aan bod.

De Versnellingsdag vindt plaats op Proefboerderij De Rusthoeve in Colijnsplaat. De Rusthoeve is de plek waar (agrarische) ondernemers, kennisinstellingen en het bedrijfsleven (bouw en chemie) elkaar ontmoeten en innovaties ontstaan. De BioBased Innovations Garden is internationaal erkend als de kraamkamer van de Biobased Delta voor innovatie in de teelt en toepassing van nieuwe groene grondstoffen in de verwerkende industrie.

Zowel het bezoek aan de Versnellingsdag als het inrichten van een stand zijn kosteloos. Kijk voor meer informatie in de agenda. Leveranciers kunnen direct contact opnemen via e-mail naar cvansluijs@proefboerderij-rusthoeve.nl.