Lees verder
Op donderdag 4 juli organiseert Biobased Innovations Garden in samenwerking met de BrancheOrganisatie (BO) Akkerbouw en de Provincie Zeeland de Biobased Versnellingsdag 2024.

Op deze dag is te zien welke producten er al biobased worden geproduceerd. Textiel, verpakkingen, cosmetica en bouwmaterialen worden in de spotlights gezet en inspirerende sprekers vanuit het bedrijfsleven lichten hun keuze toe om te werken met biobased producten. Ook komen recente onderzoeksresultaten vanuit de Biobased Innovations Garden aan bod.

De Versnellingsdag vindt plaats op Proefboerderij De Rusthoeve in Colijnsplaat. De Rusthoeve is de plek waar (agrarische) ondernemers, kennisinstellingen en het bedrijfsleven (bouw en chemie) elkaar ontmoeten en innovaties ontstaan. De BioBased Innovations Garden is internationaal erkend als de kraamkamer van de Biobased Delta voor innovatie in de teelt en toepassing van nieuwe groene grondstoffen in de verwerkende industrie.

Standhouders

Het samenbrengen van producten en gebruikers in de biobased economy blijft belangrijk. Daarom worden leveranciers/producenten op deze Versnellingsdag van harte uitgenodigd om hun producten te promoten op de standhoudersmarkt. Zowel het bezoek aan de Versnellingsdag als het presenteren van producten via een stand zijn kosteloos.

Kijk voor meer informatie op de website. Wilt u als standhouder aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar cvansluijs@proefboerderij-rusthoeve.nl.

.