Lees verder
Voor innovatieve krijgt het Leiden Bio Science Park €750.000 van de provincie Zuid-Holland. Het geld komt uit de subsidieregeling Campussen Zuid-Holland, waarmee de provincie bijdraagt aan de versterking en doorontwikkeling van de campussen Leiden Bio Science Park, TU Delft Campus en NL Space Campus.
Redactie / Leiden

In 2021 is in totaal € 2,6 miljoen geïnvesteerd in campusprojecten. Drie projecten op het Leiden Bio Science Park kregen subsidie:

  • PLNT Leiden krijgt €275.000 voor een project om startups te laten samenwerken om zo de eigen zichtbaarheid te vergroten, om te werken aan een oplossing om talent aan te trekken, nieuwe bedrijven in de markt te zetten en investeerders te vinden.
  • Stichting LBSP krijgt €192.000 voor een ontmoetingsplek in museum Naturalis waar iedereen welkom is om mee te doen en te denken met startups in de Life Sciences en Health sector.
  • Ncardia Services BV krijgt €283.000 om stamceltechnologie toegankelijk te maken voor de industrie.

“Innovatie en kennisdeling is nodig voor een toekomstbestendige economie”, legt gedeputeerde Meindert Stolk (CDA) uit. “We versterken innovatiekracht door het bij elkaar brengen van de kennis van onderzoekers, innovatieve ideeën van de ondernemers en ondersteuning van de overheden.”

Beeld: www.hollandfoto.net/Shutterstock