Lees verder
Net als in 2019, zal Nederland met een eigen Holland Paviljoen aanwezig zijn tijdens de volgende Internationale Grüne Woche (IGW), van 17 tot en met 26 januari 2020 in Berlijn.
Redactie / Berlijn

De Internationale Grüne Woche is hét trefpunt voor de Duitse en internationale agrarische sector. Bedrijven krijgen een uitstekende gelegenheid om nieuwe producten en diensten te introduceren. Overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen zien het als een kans om gezamenlijk het goede imago van agrarisch Nederland in Duitsland te behouden en te versterken.

Nederland is aanwezig met een groot landenpaviljoen waarbij er nadrukkelijk aandacht is voor de beleidsthema’s van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Minister Carola Schouten opent het Holland Paviljoen. Haar werkbezoek ondersteunt de aanwezigheid van het Nederlandse bedrijfsleven.

Ondernemers die aan het Holland Paviljoen willen meedoen, kunnen zich aanmelden tot en met vrijdag 27 september 2019. Meer informatie is te vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.nl.