Lees verder
The Natural Pavilion en Exploded View Beyond Building hebben de 'Gold Award Indoor - Dutch Innovation Experience' gewonnen tijdens de Floriade Expo 2022 in Almere.
Redactie / Almere

The Natural Pavilion toont de toekomst van woningbouw met duurzaamheid en circulariteit als speerpunten. Het paviljoen bestaat voor 95% uit biobased materialen, waarvan het merendeel afkomstig is uit Nederland.

The Exploded View Beyond Building bestaat uit 100 natuurlijke bouwmaterialen, bijeengebracht door Company New Heroes. De jury is van mening dat deze deelnemer het thema volledig heeft omarmd en ons een kijkje heeft gegeven in technologieën en ideeën die deel kunnen uitmaken van een duurzame toekomst. De natuurlijke wereld heeft veel antwoorden op de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd en zowel het paviljoen als het huis vertalen dat in een geweldige bezoekerservaring.

The Exploded View Beyond Building beleefde zijn première tijdens de Dutch Design Week 2021 in Eindhoven en krijgt na de Floriade Expo een tweede leven als reizend paviljoen dat demonstreert wat er met biobased bouwmaterialen allemaal mogelijk is.

Beeld: Floriade Expo