Lees verder
Internationale bachelor studenten, docenten en professionals kunnen vanaf 12 september 2016 weer kosteloos deelnemen aan de online introductie Biobased Economy.
Breda

Het Centre of Expertise Biobased Economy (HZ/Avans) biedt deze 8 weken lange MOOC (Massive Open Online Course) kosteloos aan. Daarin komen diverse thema’s rondom de biobased economy aan bod. Denk aan bio-raffinage, voedingsstoffen, biopolymeren, bio-energie, de relatie met mondiale (milieu)problemen, verschillende sociaal-economische factoren en MVO.

Solide basis


Daarmee vormt de cursus een solide basis voor iedereen die vanwege studie of werk meer wil weten van de kansen en uitdagingen die de biobased economie biedt. Het gaat echter niet alleen om theorie. De cursus ook in op de praktijk bij biobased bedrijven in de Nederlandse Delta-regio. Ook worden er groepsopdrachten uitgevoerd.

De voertaal van de cursus is Engels. Het tijdsbeslag is 5 tot 7 uur voor het volledige traject, dat leidt tot een erkend certificaat en Europese studiepunten. Deelnemers met beperkte tijd kunnen ook een versneld traject volgen (1-3 uur per week).

Groot succes


De MOOC Biobased Economy Introduction is een groot succes. In totaal hebben al 1761 deelnemers uit 49 landen (5 continenten) zich voor deze cursus ingeschreven, waarvan 495 voor de mogelijkheid tot certificering kozen; 350 zijn daadwerkelijk hiervoor geslaagd.

Meer informatie is te vinden op de website van CoeBBE. Aanmelden kan via de button hieronder.