Lees verder
Kunnen we echt impact maken met Circulaire Economie? Deze vraag staat centraal tijdens het Circulaire Economie Festival in Nijmegen op 17 mei 2018.
Redactie / Nijmegen

Op één dag wordt een levendig programma gepresenteerd, met vele parallele sessies op verschillende podiums, businesscases, gastcolleges en presentaties van voorlopers, ervaringsdeskundigen, wetenschappers en ondernemers.

Hergebruik van reststromen, biobased chemie en materialen, recycling, duurzaam bouwen, het zijn allemaal onderwerpen die terugkomen op het festival. Bovendien is er ruim gelegenheid om te netwerken.

Tot de sprekers behoren Joost Farwerck, lid Raad van Bestuur van KPN, Mark Ruijgrok, CEO Nespresso Nederland, André van den Berg, Executive Vice President & CCO van Royal Schiphol Group en Bas Rüter, directeur Duurzaamheid van Rabobank Nederland. Ook zijn er gastcolleges van prof. dr. Ruud Balkende van de TU Delft over Circulair Design en senior scientist Ton Bastein van TNO over de meetbaarheid van de impact van een circulaire economie.