Lees verder
De Europese conferentie en expo over biomassa EUBCE (9-12 mei 2022) wordt toch alleen georganiseerd als online evenement. Dat heeft de organisatie besloten.
Redactie / Brussel

EUBCE is het toonaangevende platform voor het verzamelen, uitwisselen en verspreiden van wetenschappelijke knowhow op het gebied van biomassa. Het conferentieprogramma behandelt onderwerpen uit biomassa tot biobrandstoffen voor warmte en elektriciteit, transport en biobased producten. Ze omvatten alle aspecten van elke waardeketen, van toelevering en logistiek tot conversietechnologieën, van industriële toepassing van onderzoeksresultaten tot milieueffecten van markt- en handelsaspecten tot beleidsstrategieën, En niet in het minst gaat het om de rol van biomassa als bron in geïntegreerde energiesystemen.

Aanvankelijk zou het dit jaar als hybride evenement worden georganiseerd, met een live gedeelte in Marseille (Frankrijk). Vanwege de onzekere situatie rond Corona heeft de organisatie toch besloten om het uitsluitend online uit te voeren.

Kijk voor meer informatie in de agenda.

Beeld: fizkes/Shutterstock