Lees verder
Op 26-27 oktober wordt EFIB2022, de toonaangevende jaarlijkse conferentie over biotechnologie en de bioeconomie, gehouden in Vilnius, Litouwen. Het overkoepelende thema is: "Economieën van de volgende generatie: industriële biotechnologie voor een duurzame samenleving."
Redactie / Vilnius

EFIB, dat nu zijn 15e editie beleeft, is gewijd aan de innovatie en commerciële toepassing van industriële biotechnologie en de bio-economie.

Voorafgaand aan de conferentie zal er een wetenschappelijk voorcongres-symposium over gene editing worden gehouden. Na de conferentie, op 30 november, wordt er een post-conferentie georganiseerd in de Permanente Vertegenwoordiging van Litouwen bij de EU in Brussel, waar de EFIB Vilnius Statement zal worden overhandigd aan beleidsmakers in het hart van Europa.

Het EFIB forum wordt dit jaar georganiseerd door de Lithuanian Biotechnology Association (LBTA) samen met Go Vilnius – het officiële bureau voor de ontwikkeling van het bedrijfsleven en het toerisme van de stad. De inschrijving wordt in maart geopend.

Zie de agenda voor meer informatie.

Beeld: Grisha Bruev/Shutterstock