Lees verder
De perfecte pitch duurt niet langer dan 6 minuten, tijdens het event Pitch Perfect and boost the European Bio-economy, op 7 November 2018 op de luchthaven van Brussel.
Redactie / Brussel

Al meer dan 150 deelnemers hebben zich aangemeld voor het eendaagse matchmaking- en netwerkevenement, dat is gericht op nieuwe partnerschappen en innovatieve, grens- en sectoroverschrijdende industriële waardeketens in de biobased economie.

Ondernemers krijgen daar de gelegenheid om in 6 minuten hun idee, bedrijf of product te pitchen. Mogelijke pitch-categorieën zijn: biobased chemicaliën, biobased materialen, food & feed, ingrediënten, bio-energie, overige en innovatieve services.

Tijdens het matchmaking gedeelte van de bijeenkomst krijgen ondernemers in de bio-economie bovendien de kans om nieuwe partners en investeerders te vinden tijdens een-op-een meetings van telkens 15 minuten. Deze meetings kunnen vooraf worden gepland door middel van een online matchmaking systeem dat eenvoudig te gebruiken is vanaf de mobiele telefoon of laptop.

Aanmelden kan nog (net)

Deadline voor het registreren inclusief pitch is zondag 21 oktober. Zonder pitch kan registreren uiterlijk op maandag 29 oktober.

Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy wordt georganiseerd door SuperBio en BioBase4SME. Meer informatie, ook over aanmelden, is te vinden in de agenda.