Lees verder
Bedrijven, overheden en kennisinstellingen werken in Noord-Nederland samen aan een economie die grondstoffen zoveel mogelijk binnen de kringloop houdt. Zij slaan de handen ineen voor een duurzamere toekomst. Vol enthousiasme geven alle partijen – steeds concreter – vorm aan een circulaire economie. De aanpak, in combinatie met de behaalde resultaten, willen de initiatiefnemers graag delen. Ontdek op 5 oktober de praktische uitwerking van inspirerend, circulair ondernemerschap.
Redactie / Oosterwolde

Tijdens het Congres Circulaire Economie staat de status anno 2017 centraal. Aan de hand van diverse thema’s staan we stil bij de te nemen stappen om een circulaire economie te borgen. Zo spreekt André Kuipers over duurzaam ondernemen en komt oprichter en CEO van Metabolic, Eva Gladek, aan het woord.

Naast het plenaire deel is er ook een bustour die de bezoekers meeneemt langs locaties waar ‘ontwikkeling’ en ’toepassing’ centraal staan. Aan bod komen praktische tips, inspirerende inzichten en concrete acties op het gebied van circulair ondernemen.

Op het Circulaire Plein treft u – naast alle andere congres-deelnemers – een scala aan innovatieve, circulaire producten en diensten. Deels ontwikkelt door start-ups, deels door gevestigde marktpartijen.

Bekijk de agenda voor meer informatie of om u aan te melden.