Lees verder
Van aandacht voor de houtoogst in de bollenstreek tot opsluiting in een circulaire escape room en van een slow fashion show tot het uitwassen van luiers; de vierde Week van de Circulaire Economie biedt vanaf volgende week een uitgebreide keuze aan evenementen en sessies over circulair ondernemen.
Redactie / Nederland

De Week van de Circulaire Economie is een landelijke campagneweek waarin circulaire koplopers meer dan 100 evenementen organiseren, door heel Nederland. Het doel: het Nederlandse bedrijfsleven helpen om circulair te ondernemen.

In samenwerking met het Rijksbrede Programma Circulaire Economie worden na de Week van de Circulaire Economie (eind februari) ook de Circular Awards 2019 uitgereikt aan de meest iconische circulaire projecten, producten, ondernemingen en publieke instellingen, die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Nederland Circulair! in samenwerking met Circl (ABN AMRO) en Accez. Kijk voor meer informatie in de agenda.