Lees verder
Op BIOKET2020 in Lille, Frankrijk, zal het Duitse industriële biotechnologiecluster CLIB formeel toetreden tot het Europese bio-economiecluster 3Bi.
Redactie / Rijsel

3Bi is een strategisch Europees partnerschap dat voortbouwt op de complementaire sterke punten van vijf regionale innovatieclusters: de Circular Biobased Delta (Nederland), BioEconomy Cluster (Duitsland), BioVale (VK), Industries & Agro Resources (IAR, Frankrijk) en CLIB (Duitsland).

Het doel van 3Bi is om Europese bedrijven te helpen het beste uit nieuwe markten en nieuwe kansen uit de bio-economie te halen. Het werkt om de Europese samenwerking en innovatie te versterken om wereldwijd concurrerende producten en diensten voor de bio-economie te creëren. Het helpt Europese bedrijven die in deze sector werken toegang te krijgen tot de internationale partnerschappen en overzeese markten die ze nodig hebben.

Vanwege de internationale reikwijdte en de onderzochte thema’s met betrekking tot de bio-economische sector, is BIOKET het ideale evenement voor de intercluster 3Bi om de integratie van de Duitse cluster CLIB te formaliseren.