Lees verder
Het BioInnovation Growth megacluster (BIG-Cluster) zoekt input van stakeholders in de biobased economy voor de actualisering van haar innovatieagenda die richting geeft aan de activiteiten van het cluster in de komende jaren.
Redactie / Gent

BIG-Cluster is een interregionaal innovatie-initiatief tussen clusterorganisaties in Vlaanderen, Nederland en Noordrijn-Westfalen. Het wordt gecoördineerd door Catalisti, Circular Biobased Delta en CLIB. Het is bedoeld om biobased innovatie te stimuleren en de transitie van de grensoverschrijdende regio naar een duurzamere economie te ondersteunen. Het doel is nieuwe waardeketens tot stand te brengen binnen de onderwerpen “Aromaten en fijne chemicaliën uit houtachtige biomassa”, “Chemische stoffen uit CO en CO2” en “Luchtvaartbrandstoffen uit verschillende grondstoffen”.

Om input te verzamelen voor de update van zijn innovatieagenda, vraagt ​​BIG-Cluster de biobased community een 5 minuten durende enquête in te vullen en op die manier BIG-Cluster te helpen met innovatie op het gebied van circulaire biobased chemicaliën en processen. Op 9 februari wordt daarnaast een virtuele Industrietafel ingericht met stakeholders uit elke regio. De uitnodigingen hiervoor worden half januari verstuurd.

Meer informatie is te vinden op de website van BIG-Cluster.

Beeld:13_Phunkod/Shutterstock