Lees verder
Chemspec 2017, DE internationale tentoonstelling voor fijne en specialistische chemicaliën, wordt dit jaar groter dan ooit. Volgens de organisatie waren er niet eerder zoveel deelnemers en ook het beursgedeelte is uitgebreid. Op 31 mei en 1 juni wordt in München de 32ste editie van Chemspec Europe gehouden.
Verenigd Koninkrijk

Chemspec Europe 2017 is het belangrijkste platform voor fabrikanten, leveranciers en distributeurs van fijne en specialistische chemicaliën. Zij presenteren hun producten en diensten aan een toegewijd publiek van professionals in de industrie. Een breed scala aan producten uit de fijne en specialistische chemie, die kunnen worden ingezet voor uiteenlopende industrieën. Naast deze presentaties zijn er natuurlijk volop mogelijkheden om te netwerken. Daarnaast delen bedrijven hun laatste resultaten op lopende R&D projecten.

De bezoekers van Chemspec Europe zijn corporate managers, productie- en process managers, R&D managers, productdesigners, verkoopmanagers, technici, chemici en consultants van uiteenlopende industrieën.