Lees verder
Vanwege de groeiende onzekerheid rond het coronavirus (COVID-19) heeft de organisatie van de Sustainable Plastics & Materials Expo besloten om de op 7 & 8 april in Emmen geplande Expo te verplaatsen naar september.
Redactie / Emmen

De organisatie van de Expo wil daarmee bijdragen aan het tegengaan van de verdere verspreiding van het virus en ziet in dat de gezondheid van de sprekers, sponsoren, bezoekers en betrokkenen daarbij voorop staat. Daarnaast heeft een groot aantal deelnemende internationale partijen aangegeven dat zij niet langer kunnen komen in verband met aangescherpte veiligheidsregels en reisverboden.

Aangezien de Expo een belangrijke bijdrage levert aan het verder brengen van de industrie in Noord-Nederland op internationale schaal, wordt deze beslissing begrepen en gesteund door de stakeholders en partners van de Expo.

Met de wetenschap dat de Expo is verplaatst, zet de organisatie de komende tijd in om de Expo blijvend onder de aandacht te brengen in het internationale netwerk van bedrijven. Zo worden regelmatig updates gestuurd met extra aandacht rond de vervolgstappen, het programma en de nieuwe data.