Lees verder
Kunnen de huidige auto-onderdelen straks de prullenbak in en vervangen worden voor innovatieve polymeren? En hoe kunnen deze polymeren een rol spelen in mobiliteit?  Die vragen staan centraal tijdens de internationale Brightlands Rolduc Polymer Conferentie, die van 10 t/m 13 september in Kerkrade wordt gehouden.
Kerkrade

Er zit de komende jaren een revolutie aan te komen in mobiliteit. Op polymeren gebaseerde materialen zullen hierin een essentiële rol gaan spelen. Daarom is het thema van de conferentie ‘Innovative Polymer Materials for Future Mobility. Aan de hand van een aantal onderwerpen, worden de mogelijkheden voor de toepassing van polymeren besproken. Want hoe kunnen nieuwe polymeren bijvoorbeeld ingezet worden in de automotive industrie? Maar ook welke rol biobased polymeren in mobiliteit kunnen spelen.

Tijdens de Poster Discussions is er ook nog volop gelegenheid voor bedrijven om hun laatste ontdekkingen te presenteren. De conferentie wordt georganiseerd door de Brightlands Chemelot Campus.

Voor meer informatie zie onze agenda.