Lees verder
Inschrijvingen voor de internationale innovatieprijs Biobased Materiaal van het Jaar kunnen nog worden ingediend tot eind februari 2019.
Redactie / Keulen

De gerenommeerde innovatieprijs wordt uitgereikt op de 12th International Conference on Bio-based Materials in Keulen, op 15 en 16 mei 2019. Het doel is om nieuwe ontwikkelingen in de schijnwerpers te zetten, die zijn gelanceerd in 2018 of worden gelanceerd in 2019.

Een onafhankelijke deskundige jury selecteert zes genomineerden uit alle inschrijvingen. Zij krijgen de gelegenheid om tijdens de conferentie een ​​presentatie te houden van tien minuten. Deelnemers aan de conferentie kiezen de uiteindelijke winnaar van de innovatieprijs.

Gratis ticket

Inschrijving voor de prijs is kosteloos en elke genomineerde kandidaat ontvangt één gratis tweedaags ticket om de conferentie bij te wonen. Dit is een unieke kans om nieuwe biobased materialen en producten te promoten. Het nova-Institute publiceert een wereldwijd verspreid persbericht hierover. Ook Agro&Chemie besteedt aandacht aan de prijs.

Eerder wonnen Aimplas (ES), Arctic Biomaterials (FI), Bio-Lutions (DE), Cardolite Corporation (US/BE), Covestro (DE), Fischerwerke (DE), Ecovative Design (US), Evonik (DE), FKuR (DE), Hib Trim Part Solutions (DE/JP), NewLight Technologies (US), Omodo (DE), Orineo (BE), Paptic (FI), Phytowelt (DE), Qmilk (DE) and Staedtler Mars (DE) de innovatieprijs.