Lees verder
Precies een week geleden werd het event VNCI Behind the Scenes @Emmen gehouden. Agro&Chemie was op deze afwisselende dag aanwezig en maakte een video-impressie met interviews.
Redactie / Emmen

De dag stond in het teken van Innovatie & Duurzaamheid, een thema waarin het Chemiecluster Emmen (onderdeel van Chemport Europe) voorop loopt. De samenwerking in de keten en de uitwisseling tussen bedrijven onderling, maar ook tussen bedrijfsleven en onderwijs speelt daarin een grote rol. Behind the Scenes speelde zich dan ook af op twee locaties die nauwe contacten onderhouden: het Chemiepark (Emmtec Industry & Business Park) en het Drenthe College (MBO).

Bekijk de video-impresse op het Youtube-kanaal van Agro&Chemie. Daar zijn ook de complete interviews te vinden, met Colette Alma (directeur VNCI), Bernard Wientjes (voorzitter VNCI), Rein Willems (oud-topman Shell en ex-voorzitter VNCI), Tjisse Stelpstra (gedeputeerde Energie & Klimaat van de Provincie Drenthe) en Bauke Arends (wethouder Economie, Duurzaamheid en Internationale Zaken van de Gemeente Emmen).